otsikko

Tarjoamamme palvelut

Ratsutus täysihoidolla 550€ sis. alv
Ratsutuspaikka vapautuu kesän alussa. Paketti on edullinen ja tarkoituksena on hyödyttää molempia osapuolia. Kaikenlaiset hevoset ovat tervetulleita, ponikokoiseksi en enää itseäni miellä vaikka niitä on muutama tässä ollut, ensisijaisesti kuitenkin hevoset. Erityisesti nuoret sekä estehevoset ovat sydäntäni lähellä, aikaisemmasta kokemuksestani voit lukea tarkemmin täältä. Pidemmät tai lyhyemmät diilit omistajan tarpeen mukaan, Hevosen kilpailutus tai esimerkiksi myynti voidaan sopia tapauskohtaisesti.

Hinta sisältää hevosen täysihoidon sekä ratsutuksen. Talli rauhallinen yksityistalli, hyväpohjainen kenttä laajalla estekalustolla, monipuoliset maastot, karsinoissa olkikuivitus, hyvä kuivaheinä, kokopäivätarhaus.Kengittäjä, eläinlääkäri ja muut hevosen mahdollisesti tarvitsemat palvelut järjestetään omistajan puolesta paikalle sovitun mukaisesti. Ota yhteyttä niin räätälöidään sopiva paketti.

- Kertaratsastus kotitallilleni tuotuna 27€/krt sis. alv
- Ratsastus muualla, 33€ sis. alv, pidemmällä matkalla mahdolliset matkakulut sovitaan erikseen

Kentän vuokraus 1h, 5€ sis. alv, yksityiskäyttöön 20€ sis. alv
Kenttä on 32 x 42m silttipohjainen hiekkakenttä jota huolletaan säännöllisesti ja ennen sen vuokrausta, käytettävissä on myös laaja ja monipuolinen estekalusto.

Valmennukset
Pidän valmennuksia kaiken tasoisille ja ikäisille ratsukoille sekä kotitallillani Liedossa, että muualla. Haluan auttaa ratsastajaa kokonaisvaltaisesti; treenisuunnitelmat, mahdollinen kilpaileminen, hevosen huolto ja hevosen käsittely. Arvoihini kuuluu hevosystävällisyys ja johdonmukaisuus, haluan ratsastajan kanssa yhdessä ideoida selkeät tavoitteet ja kehityskohdat. Sekä este- että kouluvalmennukset.

Valmennusten lisäksi olen aikaisemmin toiminut ratsastuksen opettajana eri tasoisille ryhmille Ratsastuskoulu Merjan tallilla.

- Valmennushinta 30€ sis. alv, mahdolliset matkakulut riippuen sijainnista
- Ratsastuskoulutunnit sopimuksen mukaan, myös tilapäistuuraukset

Klippauspalvelut, puoliklippaus 35€ sis. alv, kokoklippaus 45€ sis. alv - mahdolliset matkakulut sovitaan erikseen
Hevosten ja ponien klippaus sovitun mallin mukaisesti. Mikäli hevosesi tarvitsee rauhoitusta tai esimerkiksi korvatulppia, huolehdithan tarvittavien välineiden hankinnasta itse. Klippauksen hintaan sisältyy 20km matkakorvaus, joten mikäli hevosesi sijaitsee erityisen kaukana sovitaan kilometrikorvauksen hinta erikseen.

Taitotuomari, esteratsastus, seura- ja aluetaso

Instagram

Instagram

Palvelut

Tarjoamme seuraavia palveluita

Yhteystiedot

Yhteyttä voit ottaa sähköpostilla, puhelimitse tai vaikkapa Facebookissa, palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Puh.: +358 45 806 5293
E-mail: katrin.jokinen@gmail.com
Jumaka Oy / Cara Horses
3158664-9

Copyright © Jumaka Oy. All Rights Reserved