otsikko

Omakasvatit

 • Cara Quinn
 • Suomalainen puoliverinen, ori
  2018
  i. Still-Hof Macabeu (kilp. Clarimore), e. Tequila III, ei. Kashmir van Schuttershof
  Kurre on meidän ensimmäinen omakasvatti, erittäin rakas siis. Kurre on todella kiltti, isokokoinen ja ihmisystävällinen. Nyt kolmivuotiskeväällä ollaan tutustuttu satulaan ja vähän roikuttu, mutta sisäänratsastus jätetään myöhemmäksi kun on saanut rauhassa kasvaa.

 • Cara Cash Mir
 • Suomalainen puoliverinen, tamma
  2020
  i. Million Dollar, e. Caracas, ei. Cassini I
  Sera on täydellinen, mutta kasvattajan mielipide saattaa olla puolueellinen. Sera on todella sosiaalinen, kiltti ja tasainen. Sen kanssa voi halailla vaikka kuinka kauan ja laitumella se on jo väläytellyt hienoa isoa laukkaa.

 • Cara Uriah
 • Suomalainen puoliverinen, ori
  2020
  i. Uriko, e. Tequila III, ei. Kashmir van Schuttershof
  Vikke on iso ja komea varsa, iloinen ja säpäkkä pippuri.

 • Caracas
 • Holsteiner, tamma
  2004
  i. Cassini I, e. Kala, ei. Barnaul xx
  Camu ostettiin minulle kuusivuotiaana, Mikko Mäentaustalta Saksasta. Hän on 'elämäni hevonen', tammamainen mutta ihana tyyppi jonka kanssa olemme yhdessä kokeneet paljon ylä- ja alamäkiä. Camu on erittäin varovainen hevonen joka tuo haasteellisuutta hyppäämiseen. Olemme sijoittuneet ja voittaneet jopa 140cm tasolle asti mutta viime kaudet ovat olleet terveysongelmien takia rikkinäisiä. Päätin siirtää Camun kilpailuista eläkkeelle ja siitokseen 2018.

  Caracas pyritään saamaan tiineeksi 2022.

 • Tequila III
 • Belgialainen urheiluhevonen, tamma
  2003
  i. Kashmir van Schuttershof, e. Liberty, ei. Coriolan
  Tequila ostettiin joulukuussa 2016 meille siitostammaksi, sillä on todella kiva ja pirteä luonne ja se on ollut kaikessa päivittäisessä toiminnassa helppohoitoinen. Sillä ei enää ratsasteta nuorempana tulleen jalkavamman johdosta.

  Tequila pyritään saamaan tiineeksi 2022.

 • Chopard PS Z
 • Zangersheide, ruuna
  2008
  i. Chippendale Z, e. La Belletiere, ei. Damiro
  Kimo tuli minulle myyntiin 2014. Pidin siitä kuitenkin niin paljon että halusin ostaa sen itselleni. Kimo on huippuhauska persoona, utelias ja itsevarma, isoliikkeinen ja hyväsukuinen. Olemme aloittaneet aivan nollasta, kilpakokemusta hänellä ei juuri ollut ja hyppykokemukset vähäiset. Kimo on kuitenkin kehittynyt kohtalaisen varmasti ja toivon että tulevaisuudessa pääsemme isommille radoille hyppäämään.

 • For Joy Only
 • Suomalainen puoliverinen, ruuna
  2010
  i. For Enjoy Ask Z, e. Vanilla Sky, ei. Concorde
  Urho oli minulla ratsastettavana viisi-, kuusi-, ja seitsemänvuotiskausien aikana. Vuonna 2017 valitettavasti se sai kissing spine-diagnoosin joka selitti ratsastuksen haasteellisuudet. Hyvällä hoitosuunnitelmalla ja kovalla työllä Urho kuitenkin pysyy hyvänä. Se on lahjakas ja terävä hevonen, nopea radalla ja muutenkin hällä on mahtava luonne. Ostin Urhon itselleni tutuilta omistajilta, olemme saaneet nyt mentyä muutamat 120cm-luokat ja toistaiseksi tulevaisuus näyttää hyvältä.

 • Wallstreet Shockdown
 • Suomalainen puoliverinen, ruuna
  2014
  i. Stenograph, e. Coco-Chanel D, ei. Chasseur II
  Shokki on vanhan kilpahevoseni Coco-Chanel D:n varsa. Shokki on todella rohkea ja itsetietoinen, tykkää huomiosta ja on oikea hurmuri. Isolaukkainen ja on irtohypytyksessä väläytellyt hyvää hyppyä. Toivomme tottakai että hänestä tulisi lahjakas estehevonen. Shokin emä on Saksassa hypännyt 150cm luokkia, samoin hyviä kilpahevosia ovat olleet myös samasta emästä olevat sisarukset 130-150cm tasolla. Shokki on edennyt hyvin hitaasti sisäänratsastuksen jälkeen erinäisten vatsaongelmien takia ja on ikäistään jäljessä.

  Vanhoihin hevosiin voit tutustua klikkaamalla

  Matkani varrella mukana olleita hevosia. Tässä listattuna sellaisia kenen kanssa on tehty jonkun aikaa, omia ja muiden omistamia, kaikkia lyhyitä tuttavuuksia en varmasti muista mutta niilläkin on ollut iso osansa kehityksessäni. Kiitoksia paljon myös hevosten omistajille antaessaan ne käyttööni.

  Instagram

  Instagram

  Palvelut

  Tarjoamme seuraavia palveluita

  Yhteystiedot

  Yhteyttä voit ottaa sähköpostilla, puhelimitse tai vaikkapa Facebookissa, palaamme asiaan mahdollisimman pian.

  Address: 1458 TemplateAccess, USA
  Puh.: +123-1234-5678
  FAX: +458-4578
  Others: +301 - 0125 - 01258
  E-mail: mail@yoursitename.com

  Copyright © Jumaka Oy. All Rights Reserved